Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Welkom in Groep 7b/8b

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

 

De kop is eraf. Ik refereer graag aan tijd. Vaak gaat dat over de snelheid waarmee alles voorbij lijkt te gaan. Vroeger, toen ik op de basisschool zat, leken die zes weken vakantie wel een eeuwigheid te duren. Het was ook altijd mooi weer. Zo zijn mijn herinneringen aan de zomervakantie. Het kan liggen aan het ouder worden, maar wat ging de afgelopen zomervakantie snel en voordat we het wisten was het alweer maandag 4 september. De start van een nieuw schooljaar. Zo’n start is altijd weer wat spannend. Dat geldt voor zowel de leerkrachten alsook voor de kinderen. Persoonlijk voel ik mij als leerkracht weer zo groen als gras. Kan ik het nog wel, vraag ik me steevast af. Als zo’n eerste dag dan weer (snel) voorbij is gegaan weet je niet beter. Ja, dat was het gevoel.

 

Niemand weet wat het komende jaar weer (persoonlijk) gaat brengen. Toch zijn er gelukkig ook vaste ijkpunten. Zo wordt het voor groep 8 een jaar waarin ze afscheid gaan nemen. Voordat dit gaat gebeuren staan er echter nog best wel wat andere zaken te gebeuren. Wat dacht u van de Eindcito, adviesgesprekken enz.

Groep 7 start met een jaar waarin (zo is mijn persoonlijke mening) er het meest van de kinderen hun vele vaardigheden wordt gevraagd. Ieder kind zal daar op zijn of haar unieke manier mee omgaan. Dat past ook mooi bij de identiteit van onze school. Je mag zijn wie je bent en je ontwikkelen zoals dat bij ieder kind past. Het is leuk om kinderen daarin te zien groeien.

Ik hoop daarover te spreken met u als ouder(s) in de kennismakingsgesprekken die zullen komen. Daarom vanaf deze kant.. tot ziens!

 

Meindert de Boer en Corine Schenk 

    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online