Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Welkom in Groep 7a

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

 

De eerste week zit erop. We zijn van start gegaan met een leuke, enthousiaste en hardwerkende groep. In de zomervakantie hebben we de klas een opknapbeurt gegeven. Gelukkig hebben we ook hulp gekregen van een vader, dat was heel fijn! De klas is helemaal geschilderd en we hebben wat nieuwe meubels kunnen aanschaffen. Inmiddels heeft een heel aantal ouders al een kijkje genomen in onze klas en kunnen zien hoe het resultaat is geworden. Wij zijn heel blij dat we uw kinderen in zo’n mooie school en klas mogen lesgeven.

De eerste dagen hebben we gewerkt aan de groepsvorming. We hebben met elkaar gesproken over hoe we met elkaar omgaan, we hebben kennismakingsspelen gespeeld en plezier met elkaar gemaakt. Daarnaast hebben we met elkaar besproken hoe een goede werkhouding eruit ziet en wat hierbij van de kinderen wordt verwacht.

In groep 7 moeten de kinderen zelfstandig kunnen werken, zodat er ruimte komt voor kinderen die extra aandacht, of juist een uitdaging, nodig hebben. We hebben dit geoefend en dit gaat al best goed, onze complimenten voor de groep! Binnenkort hebben we de kennismakingsgesprekken.

We zien er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten!

 

Groeten, Sieneke Ymker en Tabitha van Rees 

    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online