Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Welkom in Groep 6a

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

 

Wat een heerlijke zomervakantie hebben de kinderen gehad! Ze hebben enthousiast verteld over kamperen, dierentuinen, achtbanen en nog veel meer leuke dingen die ze beleefd hebben. Het is wel even wennen om nu weer in de klas te zitten. Opletten, werken en soms ook echt stil zijnā€¦

We doen deze eerste periode veel activiteiten om elkaar nog beter te leren kennen, zoals spelletjes en crea-opdrachten binnen en buiten de klas. Ook al zitten sommige kinderen al heel lang bij elkaar in de klas, toch kunnen we nog veel meer over elkaar en elkaars talenten te weten komen.

Naast het werken en leren en de groepsactiviteiten kunnen de kinderen ook lekker Donald Duckjes lezen. Op mijn vraag in de mail om stripboekjes mee te nemen hebben al veel kinderen (en ouders) gereageerd, bedankt daarvoor!

 

Muziek in de Steiger 

We hebben een leuke introductiemorgen gehad over muziekinstrumenten en daar kunnen de kinderen zich voor opgeven bij Amor Musae/ muziekschool. Foto's van deze ochtend kunt u hier bekijken.

 

Ilse Haveman 

    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online