Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Welkom in Groep 5b/6b

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

 

De eerste schoolweek zit er op! Wat een fijn begin was het. Ondanks het feit dat de samenstelling van de groep nieuw is, voelt het al een beetje als een echte groep! De kinderen van groep 6 lieten bijvoorbeeld deze week zien dat ze heel erg bereid zijn de kinderen van groep 5 te helpen.

De regels van trefbal zijn soms namelijk best lastig en het is fijn als iemand je het nog eens uit wil leggen. Goed om te zien! Handig ook voor u om te weten, we hebben gym op woensdag en vrijdag. De kinderen weten dit al, maar het is fijn als u ze er op die dagen aan herinnert, zodat er niemand zonder gymkleren op school komt.

We hebben al een start gemaakt met rekenen, taal en spelling. Het is nu vooral veel herhaling van de stof van het vorige schooljaar. Dat is wel zo prettig, want in 6 weken vakantie zakt er nog wel eens wat weg. Binnenkort zijn de kennismakingsgesprekken en wij hopen op waardevolle gesprekken.

Mocht er voor die tijd iets dringends zijn wat u met ons delen wilt, mailen of binnenlopen mag altijd.

 

Marleen en Antine

    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online