Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Welkom in Groep 5a

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

 

Na een heerlijke vakantie zijn we weer begonnen met het nieuwe schooljaar! In de vakantie is het lokaal lekker opgeknapt en kunnen we een fijne start maken. Sommige kinderen keken hun ogen uit! We zijn deze week alvast voorzichtig begonnen met rekenen, taal en spelling. Dit is niet echt nieuw voor de kinderen. Wat wel nieuw is, is de weektaak. De kinderen vinden dit erg leuk! Ze leren er ook nog eens een hoop van. In de komende weken gaan we dit verder uitbreiden, de kinderen maken er nu vooral kennis mee. Daarnaast vinden ze het erg interessant dat ze een eigen whiteboardje in hun vak hebben. Dit is vooral handig bij het rekenen. Maar nu is erop tekenen soms ook nog wel erg leuk ;).

Ook hebben de leerlingen al een wachtwoord voor BLOON mee naar huis gekregen, zodat ze ook thuis kunnen oefenen met de spellingwoorden die per thema aan worden geboden. We besteden de eerste weken nog veel aandacht aan het leren kennen van elkaar (de groep ziet er nu een beetje anders uit dan vorig jaar). We doen hierbij spellen en leren hierbij ook de regels aan die belangrijk zijn om tot leren te kunnen komen.

Volgende week gaat ons eerste thema van start: Godsdienst en identiteit. Het bovenstaande sluit hier mooi bij aan! Ik kijk uit naar de kennismakingsgesprekken over 2 weken! En natuurlijk ook naar de rest van het schooljaar!

 

Hartelijke groet, Rianne Stoel 

    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online