Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Welkom in Groep 4a

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

 

De vakantie is weer voorbij. We zijn goed gestart in groep 4! We zitten in een fris, geverfd lokaal en iedereen leert elkaar al steeds beter kennen. Deze week hebben we veel kennismakingsspelletjes gedaan. Begin deze week konden we dat lekker buiten in het buitenlokaal doen.

We zijn gestart in het rekenboek. De sommen zijn nog herhaling van groep 3 om nog weer even extra te oefenen. Met taal en spelling hebben we instaplessen op werkbladen gemaakt, volgende week starten we in het boek. Op de dinsdagochtend en vrijdagochtend hebben we gym.

We hebben ook een meester in de klas op maandag en dinsdag. Dat is Gerwin. Hij komt in onze groep stage lopen. We hebben met hem deze week al kennis gemaakt en we vinden het heel gezellig en fijn dat hij er is, hij kan ons goed helpen.

Binnenkort hebben we de kennismakingsgesprekken. Ik zie er naar uit om meer over uw kind te weten te komen.

 

Tot snel! Groetjes, Mirjam Morren 

    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online