Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Welkom in Groep 3a

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

 

Het schooljaar is alweer 3 dagen oud als ik dit stukje schrijf. De kinderen zijn nu al moe! De eerste dagen in groep 3 zijn behoorlijk intensief. Maandag kwamen de kinderen vol verwachting op school. We gaan leren lezen! Ik heb de kinderen verteld dat we hier een heel jaar mee bezig zijn. We gaan kennismaken met alle letters en oefenen iedere dag met lezen. Als je naar zwemles gaat kun je ook nog niet direct in het diepe zwemmen; je hebt lessen nodig en oefentijd. Zo is het ook met leren lezen.

De meeste kinderen ken ik al vanuit groep 1, wat zijn ze gegroeid! Niet alleen in de lengte, ook in hun ontwikkeling en zelfstandigheid. Op dinsdag komt Lia ons helpen in de groep en op woensdag en donderdag splitsen we de groep in twee├źn. De helft blijft in het bekende lokaal en de helft gaat mee met Frida naar een eigen lokaal. Veel ouders zijn naar de informatieavond gekomen, hier hebben we u bijgepraat over onze werkwijze.

We hebben op woensdag om 8.30 uur gym in de Steiger, hier kunt u uw kind brengen en nog even helpen met het omkleden. We gymmen in gymkleding en dragen gymschoenen.

 

Voor vragen en opmerkingen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Groeten van Frida de Vries en Ada Groenewoud 

    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online