Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Welkom in Groep 1a

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

 

Hallo allemaal,

Hier een berichtje van groep 1. We zijn gestart met 16 kinderen. Dat is best fijn. Er is weer zoveel te ontdekken bij het binnen- en buitenspelen met elkaar. We oefenen elkaars namen door te gooien met de oranje bal. Eerst zeggen naar wie je gooit. Ben je geweest dan mag je gaan zitten. We zijn ook weer begonnen met het aanleren van de schoolregels. Dan blijft het voor iedereen gezellig in de groep.

We hebben weer elke dag andere hulpjes. Die mogen naast de juf zitten. Ze mogen dan speelgoed meenemen en de juf helpen. Dat de vakantie er nog goed in zit blijkt wel uit het spel van de kinderen. Tijdens het spelen in de huishoek werd van alles verzameld en ingepakt. Elders in de klas werd het vakantieadres opgezocht. Ook de ijskraam is nog zeer in trek. Er staan soms wel 4 of 5 kinderen in de rij om er eentje te kopen. Er wordt zo heel wat verteld en geteld in de groep.

Groeten van Dirkje Arjaans en Conny Douma 

    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online