Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Overblijven op De Branding

 

Welkom op de pagina van de overblijf. Hier vindt u informatie met betrekking tot het overblijven. De meeste informatie kunt u vinden in onze folder! Deze vindt u hier.
Wij zijn een school met een christelijke identiteit. Tijdens het overblijven zullen wij deze lijn dan ook voortzetten. Wij streven ernaar om het overblijven ontspannen en gezellig te laten verlopen.

Tijdens het overblijven zijn de kinderen verdeeld over verschillende lokalen. Groep 1 en 2 eten in de kleuterlokalen, de overige groepen in de andere lokalen. In iedere groep is minimaal één en soms zijn er
twee overblijfkrachten voor de groep. 

Zodra de school om 12.00 uur uitgaat brengen de kinderen de tas naar het lokaal en gaan ze buiten spelen. Dit doen we met opzet, omdat het voor de kinderen lekker is om eerst wat energie kwijt te kunnen. Daarna wordt er gegeten. Na het eten wordt er weer gespeeld. Kinderen hebben de keuze uit buiten spelen, rustig televisie kijken of knutselen/ spelletje spelen in de aula. De kinderen van groep 1 en 2 eten eerst en spelen dan buiten.

Tijdens het overblijven worden dezelfde regels gehanteerd als in de groep. Deze structuur is fijn voor kinderen en overblijfouders. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

Tijdens het schooljaar willen we voor de kinderen die regelmatig overblijven ook leuke dingen doen. Af en toe mogen er tosti’s worden gegeten, met Kerst is er een attentie en aan het einde van het jaar is er een feestelijk overblijfmoment voor alle overblijvers!

Mocht u meer willen weten, dan is er een uitgebreid document op te vragen over de overblijf. Dit kunt u via de directie doen: debranding@codenz.nl

 

     • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online